open studio

Heb je ervaring in het werken met klei en wil je verdieping of aan de slag met een nieuwe techniek? Of heb je ideeën waar je graag mee wilt experimenteren? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Open studio. Ook als je uit je comfortzone wilt treden om nieuwe inspiratie op te doen of je werk wilt combineren met keramiek, ben je hartelijk welkom.

De opzet van de Open studio is dat we met elkaar experimenteren met klei, glazuren en stoken. Je kunt maandelijks deelnemen of een enkele keer. Je betaalt per keer.

Duur

2 ½ uur

Aantal deelnemers

maximaal 6 per groep

Kosten

€27,50 materialen, klei, koffie/thee inbegrepen

voor het bakken wordt een klein bedrag gerekend

Tijden

elke eerste woensdagochtend van de maand, 9.30-12.00 uur

Van tevoren aanmelden via info@terrazul.nl

voorjaar 2023:

7 juni 2023

5 juli 2023

Ine begeleidt op een positieve en ondersteunende manier. Ze volgt waar het kan en stuurt bij waar het nodig is. Ik had vroeger met klei gewerkt en had zelf ideeën over wat ik wilde maken. Wanneer ik aan de slag ging, werkte zij ook aan haar eigen werk. Dat vond ik prettig. Niettemin hield ze goed in de gaten wat ik aan het doen was en gaf ze tips over de werkwijze en de verschillende technieken en materialen en hielp waar het nodig was. Ik vond dat zelf een prettige manier van begeleiden.

Ze gaat uit van wat iemand zelf kan en wil, maar verrijkt je met haar kennis van verschillende technieken zoals Raku stoken, samen een papieroven bouwen (hartstikke leuk), met engobes en verschillende soorten glazuren werken. Kortom: gezellig, leerzaam en inspirerend.

– Ria Tharner