Open studio

Heb je ervaring in het werken met klei en wil je verdieping of aan de slag met een nieuwe techniek? Of heb je ideeën waar je graag mee wilt experimenteren? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de Open studio. Ook als je uit je comfortzone wilt treden om nieuwe inspiratie op te doen of je werk wilt combineren met keramiek, ben je hartelijk welkom.  De opzet van de Open studio is dat we met elkaar experimenteren met klei, glazuren en stoken. Wil je graag meedoen en experimenteren? Schrijf je dan in voor de maandelijkse open studio voor contact met vakgenoten.
"Ine begeleidt op een positieve en ondersteunende manier. Ze volgt waar het kan en stuurt bij waar het nodig is. Ik had vroeger met klei gewerkt en had zelf ideeën over wat ik wilde maken. Wanneer ik aan de slag ging, werkte zij ook aan haar eigen werk. Dat vond ik prettig. Niettemin hield ze goed in de gaten wat ik aan het doen was en gaf ze tips over de werkwijze en de verschillende technieken en materialen en hielp waar het nodig was. Ik vond dat zelf een prettige manier van begeleiden. Ze gaat uit van wat iemand zelf kan en wil, maar verrijkt je met haar kennis van verschillende technieken zoals Raku stoken, samen een papieroven bouwen (hartstikke leuk), met engobes en verschillende soorten glazuren werken. Kortom: gezellig, leerzaam en inspirerend."  Ria Tharner.
TijdenWoensdagochtend van 9.30- 12.00 uur
Kosten

€ 25,- per keer
Data 9 januari 2019
De prijs is inclusief het gebruik van klei, glazuur, het stoken van het werk en koffie/thee. Data vind je hier Heb je nog vragen, bel of mail me voor een snel antwoord. Je kunt je ook direct inschrijven via  info@terrazul.nl De ochtenden zijn prima geschikt om werk te maken voor de verschillende rookstook-ovens die in de zomerperiode regelmatig gebouwd en gestookt worden. Wil je bij voorbeeld eens een papieroven, pitfire of barrelstook meemaken, dan kun je op deze ochtenden aanwijzingen krijgen om geschikt werk te maken voor deze ovens.