Open atelier

Tijdens het open atelier kun je wekelijks zelf werken met klei in een ontspannen sfeer. Zowel beginners als gevorderden kunnen terecht in het keramiekatelier in Wijchen om te leren en te experimenteren op een sfeervolle plek met veel ruimte en mogelijkheden.
Als je nog nooit met klei gewerkt hebt, ga je aan de gang met de basisbeginselen.
Als je al ervaring hebt, is er de mogelijkheid om de verschillende technieken en materialen te verkennen en uit te diepen. De cursussen zijn op woensdagavond, donderdagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend.

"Met de aanwijzingen van Ine werd ik met de minuut enthousiaster. De klei en ik kregen een innige verhouding en wat vond ik het geweldig. De avonden vlogen voorbij met als hoogtepunt het Raku stoken van 'onze' producten. Als kinderen zo opgewonden volgden we dit proces en wat voelde ik me trots. Daar lagen toch echt mijn prachtig zelfgemaakte kunststukken bij te komen van de hitte. Ja van mij: die kleuter die nooit verder kwam dan het maken van kleirolletjes. En Ine, die genoot mee. En dat was zeker de rode draad van deze avonden. Meedoen met mijn enthousiasme van ontdekking, ontroering en verwondering gevoed door haar subtiele aanwijzingen." 
Marian Vos over de cursus

Cursusduur half jaar (12 lessen) of een jaar (24 lessen), wekelijks 2½ uur, start weer in september
Tijden woensdagavond, donderdagochtend, donderdagmiddag, vrijdagochtend
Kosten strippenkaart van 12 x [op te maken in een half jaar] € 270,-
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 7

De prijs is inclusief het gebruik van klei, glazuur, het stoken van het werk en koffie/thee.
Data vind je hier
Heb je nog vragen, bel of mail me voor een snel antwoord. Je kunt je ook direct inschrijven.
Meld je hiervoor aan via http://atelier.terrazul.nl/contact/